Kamaru Usman kan een gevecht tegen Conor McGregor uit zijn hoofd zetten. UFC-president Dana White heeft namelijk een aantal andere namen op het oog voor de regerend weltergewichtkampioen.

Usman daagde McGregor onlangs uit voor een wereldtitelgevecht in de Octagon. McGregor wist in zijn UFC-carrière de licht- alsmede de vedergewichttitel op zijn naam te schrijven en heeft aspiraties om wereldkampioen in drie gewichtsklassen te worden.

White ziet het idee van een gevecht tussen The Nigerian Nightmare en The Notorious echter niet zitten. “Luister, de volgende tegenstander van Usman wordt Colby Covington, Jorge Masvidal of Leon Edwards,” zei White tegen ESPN. “Het wordt één van deze jongens. Het zal geen Conor McGregor worden.”

De 33-jarige Usman won de weltergewichttitel ruim een jaar geleden door Tyron Woodley te verslaan. In december doorstond hij zijn eerste titelverdediging met verve. In Las Vegas schakelde hij destijds zijn rivaal Colby Covington in de slotfase van de wedstrijd voortijdig uit.