Jon Jones heeft het helemaal gehad met de UFC en met name met UFC-president Dana White. De Amerikaan nam op Twitter White onder vuur en dreigde zelfs met ontslag.

De aanleiding van alle commotie is een recent interview waarin White zegt dat Jones een bedrag van zo’n 30 miljoen dollar eist voor een Super Fight tegen de Fransman Francis Ngannou. Dat is hetzelfde bedrag als dat Deontay Wilder ontving voor zijn rematch tegen Tyson Fury.

Jones reageerde via een aantal Tweets op de aantijgingen van White en noemde hem een leugenaar en slechte zakenman. “Als je achter deze leugens blijft staan, dan blijf ik mezelf verdedigen,” aldus Jones. “Laat je advocaat Hunter Campbell de sms’jes maar vrijgeven.”

“Stop met liegen. Mijn reputatie heeft al genoeg geleden. Ik kan deze onzin er niet bijhebben Dana. Ik heb nooit bedragen genoemd die Deontay Wilder ontvangt.”

“Deontay ontving 30 miljoen, ik wil het wel voor de helft doen. Je noemt me tenslotte constant de beste aller tijden. Ik verdien nog niet de helft van wat Deontay Wilder verdient. Als mijn reputatie niet voor zichzelf spreekt, ontsla me dan gewoon. Ik weet zeker dat er ergens een promotor is die me graag wil hebben.”

Jones gaf toe dat hij ruim 5 miljoen dollar per gevecht verdient, maar dat hij voor een Super Fight tegen iemand als Ngannou een hoger salaris verwacht.