Aspen Ladd heeft een voor volgende week gepland wedstrijd tegen Sara McMann af moeten zeggen. De UFC-vechtster kampt met een blessure aan haar knie.

Ladd schreef op Instagram dat ze vorige week haar knieband heeft gescheurd. “Helaas, ik heb voor de eerste keer in mijn carrière af moeten zeggen vanwege een blessure. Ik ben vorige week geblesseerd geraakt tijdens de laatste intensieve training, maar desondanks was ik van plan om te vechten. Ik had toen de ernst van de blessure nog niet door,” aldus Ladd.

“Ik wilde een injectie laten zetten, maar de arts maakte zich zo’n zorgen dat hij eerst een echo van de knie heeft gemaakt en later een MRI-scan. Het blijkt dat ik een zeer hoge pijngrens heb. Mijn knieband is gescheurd en er zijn nog een aantal anders blessures die spelen. Ik krijg later deze week te horen of opereren noodzakelijk is. Ik hoop dat ik nog voor het jaar voorbij is in actie kan komen.”

Ladd zou tijdens UFC on ESPN 12 in Las Vegas in actie komen tegen Sara McMann. De UFC zoekt naar nieuwe tegenstandster voor McMann.