De Nederlandse mixed martial artist Gerardo Fanny heeft in de Verenigde Staten een contract getekend bij Paradigm Sports Management. Dat liet het team van Fanny dinsdag aan R1N weten.

Paradigm Sports Management doet onder meer het management van Conor McGregor (UFC), Cris Cyborg (Bellator MMA), Rico Verhoeven (GLORY) en Israel Adesanya (UFC). Nu Fanny zich heeft aangesloten bij het befaamde managementbureau van Audie Attar zet hij een belangrijke stap in zijn veelbelovende carrière.

“Het is een geweldige stap dat we Gerardo bij het grootste MMA-managementteam van de wereld hebben kunnen onderbrengen,” aldus Dennis Krauweel, de persoon die naast John van Dijk de wedstrijden voor Fanny coördineert.

“Ik ben al een tijdje in overleg met mijn collega’s van Paradigm over de carrière van Fanny. Hij is een toptalent en verdient het om nu de stap te maken naar het allerhoogste niveau.”

Fanny (26) komt uit voor het in Dordrecht gelegen Ringer Sportplaza. Hij wist sinds zijn profdebuut in 2015 een palmares van 9 overwinningen en 1 nederlaag op te bouwen.