De samenwerking tussen Top Rank en Jarrell Miller was van korte duur. Bob Arum, de oprichter van het managementbureau, liet door TalkSport optekenen dat de samenwerking met Big Baby per direct beƫindigd is.

Top Rank besloot eind januari Miller (31) onder haar hoede te nemen. De bokser uit Brooklyn zat al enige tijd zonder manager nadat hij in aanloop naar zijn gevecht tegen Anthony Joshua positief werd bevonden op het gebruik van verboden middelen.

Arum besloot Miller een kans te geven, maar vorige maand bracht The Athletic het nieuws naar buiten dat Miller opnieuw tegen de lamp was gelopen bij een dopingcontrole.

“Hoe dom kun je zijn? Dat was het eerste wat in mij opkwam,” zei Arum tegen TalkSport. “Toen hij zich bij ons aansloot na zijn positieve dopingtest, zei hij dat de schuld bij zijn team lag en hij vanaf nu erg voorzichtig te werk zou gaan. En dan gebeurt het gewoon opnieuw. Hij test opnieuw positief.”

“Hij kan zijn contract bij ons wel vergeten. Jarrel Miller zal nooit meer op een evenement van Top Rank in actie komen.”

Miller zou op 9 juli zijn rentree maken na een periode van ruim anderhalf jaar afwezigheid. In Las Vegas zou hij in actie komen tegen Jerry Forrest.