Colby Covington heeft er inderdaad mee ingestemd om het op te nemen tegen Tyron Woodley. Dat zei UFC-president Dana White vrijdag op Yas Island in Abu Dhabi.

Covington plaatste eerder deze week een afbeelding van een bout agreement op social media voor een gevecht tegen Woodley op 22 augustus. Covington beweerde onder de post dat Woodley zich voor de zoveelste keer heeft teruggetrokken.

White zei vrijdag tegen de pers dat Covington de waarheid spreekt en de UFC er alles aan doet om een gevecht tussen de heren te realiseren.

“Woodley heeft aangegeven dat hij tegen hem in actie wil komen. Woodley praat daar al over sinds Colby Covington tegen Usman in actie kwam,” aldus White. “Colby heeft het contract getekend en is er klaar voor. Het wachten is nu op Woodley.”

Woodley heeft inmiddels aangegeven dat hij maar al te graag in actie wil komen tegen Covington, maar dat hij er weinig voor voelt om dat op 22 augustus te doen. De oud-wereldkampioen zegt dat hij daarom het contract niet heeft ondertekend.