Paige VanZant zegt enigszins teleurgesteld te zijn in de recente uitspraken van UFC-president Dana White. White stelt dat VanZant haar carrière beter elders kan voortzetten nu ze haar contract bij de UFC uitgediend heeft.

VanZant uitte onlangs een vorm van kritiek op het salaris dat de UFC haar verstrekt. Ze liet door ESPN optekenen dat ze aan haar deelname aan Dancing With the Stars evenveel geld verdiend heeft als in haar zes jaar bij de UFC.

Nadat VanZant tijdens UFC 251 op Fight Island verloor van Ribas zei White dat VanZant beter op zoek kan gaan naar een andere organisatie.

“Het is jammer om te horen omdat ik dacht dat ik een goede verstandshouding met Dana had,” zei VanZant tegen MMA Fighting. “Ik dacht dat we goede vrienden waren en hij had me altijd kunnen bellen of een berichtje kunnen sturen. Het had wat mij betreft allemaal wat persoonlijker gemogen, maar misschien dat hij dat alsnog doet.”

VanZant benadrukte ook dat de UFC haar tegen een te sterke tegenstander heeft gematched voor haar laatste wedstrijd. “Dit is exact wat de UFC voor ogen had. Dit doen ze vaker met mensen die hun laatste wedstrijd van hun contract uitdienen. Desondanks ging ik het gevecht met alle vertrouwen aan.”