GLORY is terug. De organisatie heeft donderdag aangekondigd dat het in 2020 drie evenementen zal organiseren waarvan de eerste twee begin oktober.

Het eerste evenement vindt plaats op 2 oktober en draagt de naam GLORY 76. Dit evenement staat onder meer in het teken van een toernooi in het middengewicht waarvan de winnaar zich mag opmaken voor een gevecht om de wereldtitel. De deelnemers aan dit toernooi zijn Yousri Belgaroui, Matěj Peňáz, Ertugrul Bayrak en Ulric Bokeme. Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev en Eyevan Danenberg zullen ook in actie komen tijdens dit evenement.

Een dag later vindt GLORY 77 plaats. Cedric Doumbe, de regerend wereldkampioen in het weltergewicht, zet in de main event zijn titel op het spel. Tegen wie de Fransman het opneemt is op dit moment nog onbekend.

GLORY 76 en GLORY 77 vinden plaats in Haanger 2 in Katwijk. Er is vanwege de coronarestricties ruimte voor 200 toeschouwers. Degenen die geen kaart weten te bemachtigen kunnen de evenementen online of op televisie volgen.

GLORY kondigde eveneens aan dat er in december nog een evenement op de planning staat. Rico Verhoeven, Badr Hari en Jamal Ben Saddik zijn enkele namen die in actie zullen komen.

“Naast een gevecht om de wereldtitel in het zwaargewicht, staan er nog vier wereldtitelgevechten op het programma,” staat te lezen in het persbericht.