Mike Tyson heeft onthuld dat zijn kinderen niet staan te trappelen dat hun vader weer de boksring instapt. De bokslegende uit de Verenigde Staten keert in september terug in de ring voor een demonstratiewedstrijd tegen Roy Jones Jr.

Tyson (54) hing vijftien jaar geleden zijn bokshandschoenen aan de wilgen, maar werkt nu al enkele maanden hard aan zijn comeback. De jongste zwaargewichtkampioen aller tijden bokst op 12 september in Los Angeles een demonstratiewedstrijd over acht rondes tegen Roy Jones Jr.

Tyson verkeert naar eigen zeggen in topvorm en staat te popelen om weer tussen de touwen door te stappen. Echter de kinderen van Tyson vinden het geen goed idee van hun vader om weer de boksring te betreden.

“Mijn kinderen vinden dat ik op mijn oude reet had moeten blijven zitten. Maar wat weten zij er nou van? Ik heb er het volste vertrouwen in,” zei Tyson tegen Jimmy Fallon.

“Zij weten niet hoe ze moeten vechten en geen van mijn kinderen kan van mij winnen. Dus waar hebben ze het nou eigenlijk over?”