De UFC heeft twee titelgevechten toegevoegd aan het programma van UFC 255. ESPN meldt dat op 21 november zowel de regerend vlieggewichtkampioen bij de heren als bij de dames de Octagon betreedt.

Deiveson Figueiredo, de kersverse wereldkampioen uit Braziliƫ, zal het in zijn eerste titelverdediging opnemen tegen Cody Garbrandt. Valentina Shevchenko daarentegen komt in actie tegen Jennifer Maia.

Figueiredo mag zich sinds 19 juli wereldkampioen bij de vlieggewichten noemen. Hij schreef toen de strijd om de vacante wereldtitel op zijn naam door voor de tweede maal op rij Joseph Benavidez voortijdig te verslaan.

Garbrandt maakt voor zijn gevecht tegen Figueiredo de overstap naar een lagere gewichtsklasse. No Love, die normaliter actief is in het bantamgewicht, sleepte in juni zijn eerste overwinning sinds december 2016 in de wacht.

De 32-jarige Shevchenko veroverde in 2018 de vliegewichttitel en wist deze sindsdien drie maal op rij met succes te verdedigen. De dominante UFC-vechtster rekende in haar laatste titelverdediging op technisch knock-out af met Katlyn Chookagian.

Maia verzekerde zich het afgelopen weekend van een gevecht om de wereldtitel door contender Joanne Calderwood op submission te kloppen.