De demonstratiewedstrijd tussen Mike Tyson en Roy Jones Jr. is met twee en een halve maand uitgesteld tot 28 november, meldt The Ring. Het team van Tyson zegt dat de beslissing is genomen om meer inkomsten te kunnen genereren.

De wedstrijd tussen Tyson en Jones Jr. stond aanvankelijk op de agenda voor 12 september in het Dignity Health Park in Carson. De locatie blijft ongewijzigd.

Tyson (54) liet eerder deze maand door TMZ optekenen dat hij Jones Jr. zal proberen knock-out te slaan wanneer de gelegenheid zich voordoet. Het deert The Baddest Man on the Planet niet dat het om een demonstratiewedstrijd gaat. “Dit is zoeken en vernietigen,” aldus de oud-wereldkampioen.

Andy Foster van de California State Athletic Commission, de commissie die toezicht houdt op de wedstrijd, heeft meermaals benadrukt dat het om een harde sparringswedstrijd gaat en knock-outs zijn uitgesloten.

Jones Jr. zegt dat hij zich zorgen maakt en gelooft dat Foster weinig kan doen wanneer de wedstrijd van start is gegaan. “Als Mike toch besluit om te gaan matten wat moet ik dan doen, een blik werpen naar Andy?”