Toen Manny Pacquiao zich in februari aansloot bij Paradigm Sports Management, het bureau dat ook het management van Conor McGregor verzorgt, draaide de geruchtenmachine direct overuren. Er werd alom gespeculeerd dat de topsporters met elkaar de ring in zouden stappen.

Er is inmiddels een half jaar verstreken en nauwelijks meer sprake van een gevecht tussen de legendarische bokser en de voormalig mixed martial arts-kampioen.

Mocht het moment daar zijn, dan weet de strength & conditioning coach van Pacquiao, Justin Fortune, precies hoe de wedstrijd zal verlopen.

“Manny rekent binnen drie rondes af met Conor McGregor,” zei Fortune tegen The Manila Times. “Hij vernietigt hem. Hij is te snel, te sterk en een veel betere vechter. McGregor is niets. Wij zijn boksers. McGregor is een MMA-jongen. Wij hebben niets met MMA en hij kan niet boksen. Zo simpel is het.”

“Het voegt ook niets toe aan de nalatenschap van Pacquiao. Manny zal wanneer hij met pensioen gaat de geschiedenisboeken in gaan als de beste vechter aller tijden omdat niemand in de bokssport heeft bereikt wat hij heeft bereikt.”