De UFC heeft van de Nevada State Athletic Commission groen licht gekregen om tussen 24 oktober en 21 november een 8-tal evenementen te organiseren. Dat kondigde de UFC woensdag aan.

De organisatie trapt de drukke maand af op 24 oktober in Abu Dabhi met een wereldtitelgevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje.

In het daaropvolgende evenement zal UFC-legende Anderson Silva tijdens Fight Night in Las Vegas in de main event zijn krachten meten met Uriah Hall.

Op 4, 10 en 17 november staan respectievelijk de achtste, negende en tiende aflevering van Dana White’s Contender Series op het programma. Deze evenementen, waarin mixed martial artists een felbegeerd UFC-contract kunnen bemachtigen, worden allen in UFC APEX afgewerkt.

Op 7 en 14 november staan er nog twee Fight Nights op het programma. De maand wordt afgesloten met UFC 255 dat in het teken staat van twee wereldtitelgevechten bij de vlieggewichten. Valentina Shevchenko komt in actie tegen Jennifer Maia terwijl Deiveson Figueiredo het opneemt tegen Alex Perez.