Germaine de Randamie heeft aangegeven dat wanneer Amanda Nunes er opnieuw in slaagt haar te verslaan, ze direct een punt achter haar loopbaan als professioneel mixed martial artist zet.

De Randamie beleefde onlangs in Abu Dhabi een succesvolle rentree. Op Fight Island werd Julianna Pena in de derde ronde verslagen middels submission.

Na afloop van het gevecht sprak De Randamie haar wens uit om voor een derde keer in actie te komen tegen Amanda Nunes. De Braziliaanse, die zich wereldkampioene in het veder- en bantamgewicht mag noemen, is tot op heden de enige persoon die De Randamie in de UFC wist te verslaan en deed dat tevens twee keer.

In een interview met MMA Fighting gaf de Utrechtse aan dat indien Nunes haar voor een derde keer weet te verslaan, er voor haar niets anders op zit dan te stoppen.

“Als ik de kans krijg om tegen Amanda te vechten en verlies, dan zal ik per direct een punt achter mijn carrière zetten,” zei De Randamie. “Er valt dan niets meer te halen voor mij. Zij is de enige die eerlijk van me heeft weten te winnen en daar heb ik vrede mee. Ze is een ware kampioene.”

Hoewel De Randamie in 2013 en in 2019 verloor van The Lioness, gelooft ze nog altijd dat zij het in zich heeft om de dominante kampioene van haar troon te stoten. “Zij is de beste, maar ik weet dat ik haar kan verslaan. Ieder deeltje in me zegt dat ik van haar kan winnen.”