Een behoorlijke tegenvaller voor Ilias Bulaid. Hij zal zaterdagavond niet in actie komen in het voorprogramma van Bellator Paris. Dit laat de mixed martial artist weten op Facebook.

Bulaid heeft zich terug moeten trekken na een positieve test op het coronavirus. De Brabander zou in de lichtstad de strijd zijn aangegaan met Ivan Naccari.

Het is opnieuw een enorme teleurstelling voor Bulaid, die op 3 oktober zijn wedstrijd in Milaan ook al aan zijn neus voorbij zag gaan. Destijds mocht hij niet in actie komen nadat één van zijn coaches positieve testte op het virus.

Bulaid liet middels een videoboodschap weten dat hij enkele weken geleden positief testte op COVID 19, maar de symptomen al na twee dagen verdwenen waren. In aanloop naar Bellator Paris legde Bulaid twee negatieve testen af, maar bij de derde test bleek dat hij toch besmet is geraakt met het coronavirus.

“Dit kan niet waar zijn. Ik heb me al die tijd van iedereen afgezonderd en alle regels gevolgd. Het enige dat ik me kan voorstellen is dat er nog sporen in mijn lichaam aanwezig waren,” aldus Bulaid.

“Maar het gaat goed met me. Ik merk er niks van. Het zijn bizarre tijden voor ons allemaal. Ik hoop dat alles weer snel bij het oude is. Het gevecht gaat niet door. Ik neem een tijdje vrijaf.”