Israel Adesanya gelooft dat Chris Weidman niet tegen hem opgewassen is. De UFC-kampioen in het middengewicht verwacht niet dat Weidman het een ronde met hem uithoudt.

Weidman en Adesanya liggen de laatste weken met elkaar overhoop op social media. Weidman beweert dat Adesanya geen partij voor hem is, maar The Last Stylebender denkt er het zijne van.

“Ik heb ooit tegen hem gezegd dat ik het op een dag graag tegen hem op wil nemen. Ik had verwacht dat hij een tijdje aan de top zou blijven, maar hij doet het helaas niet al te best,” zei Adesanya tegen MMA Junkie. “Hij kan natuurlijk altijd een sterke comeback maken. Neem Jan Blachowicz als voorbeeld. Hij keerde ijzersterk terug en is nu wereldkampioen.”

“Tsja, ik heb deze klootzakken bestudeerd en ze denken allemaal dat het een spelletje is. Weidman is verleden tijd. Hij ligt er in de eerste ronde uit wanneer het moment daar is.”

Adesanya sprak na zijn succesvolle titelverdediging tegen Paulo Costa zijn wens uit om in zijn volgende gevecht uit te komen tegen Jared Cannonier. Laatstgenoemde zal dan wel tijdens UFC 254 af moeten zien te rekenen met Robert Whittaker .