Conor McGregor hoopt dat Anderson Silva nog geen punt achter zijn carrière zet. De Ier is van mening dat Silva zijn carrière voort kan zetten, maar dan wel tegen de ‘juiste competitie’.

De eens zo dominante middengewichtkampioen moest zaterdag in Las Vegas zijn derde opeenvolgende nederlaag incasseren. Silva werd in Las Vegas in de vierde ronde voortijdig uitgeschakeld door Uriah Hall en leed daarmee zijn zevende nederlaag uit zijn laatste negen wedstrijden.

UFC-president ziet Silva liever gisteren dan vandaag stoppen en heeft aangegeven dat The Spider nooit meer voet in de Octagon zal zetten. Silva gaf aan dat hij tijd nodig heeft om na te denken over zijn toekomst als mixed martial artist, maar McGregor ziet geen reden voor Silva om zijn MMA-handschoenen definitief op te bergen.

“Het is triest om dit vanavond te zien, maar ik zou zeggen ga door! Echte vechters raken nooit dat vuur kwijt dus waarom proberen om het te doven,” schreef McGregor op Twitter. “Stop tijd in het vinden van de juiste competitie en ga door. De juiste competitie is er voor iedereen, voor ieder niveau en alle leeftijden.”