Corey Anderson (31) heeft zijn debuut bij Bellator MMA opgeluisterd met een dominante overwinning. De UFC-veteraan rekende tijdens Bellator 251 voortijdig af met Melvin Manhoef.

Manhoef kwam er in alweer zijn vijftigste gevecht als professioneel mixed martial artist vrijwel niet aan te pas. Hij had moeite met het verdedigen van takedowns en eenmaal op het canvas beland, had Anderson vrij spel om harde slagen en elleboogstoten af te vuren op No Mercy.

Na een dominante openingsronde ging Anderson in de tweede ronde verder met waar hij gebleven was. Hij werkte Manhoef opnieuw naar de grond om vervolgens fikse schade toe te brengen aan Manhoef (44). Todd Anderson, de derde man in de kooi, greep uiteindelijk in om de wedstrijd te beëindigen.

Anderson zei later op de avond dat hij zijn zinnen heeft gezet op een gevecht om de wereldtitel in het licht zwaargewicht.

“Ik wil de winnaar van het aankomende titelgevecht tussen Phil Davis en Vadim Nemkov,” aldus Anderson. “Ik kan me eigenlijk geen reden bedenken waarom ik daar geen recht op heb.”