De missie van Mike Tyson zaterdagavond in het Staples Center in Los Angeles is duidelijk. De bokslegende uit Brooklyn zegt dat Roy Jones Jr. niet hoeft te rekenen op een rustig avondje ‘puntjes maken’, maar daarentegen kan rekenen op een echte wedstrijd.

Tyson (54) en Jones Jr. (51) boksen vanavond in de City of Angels een demonstratiewedstrijd, maar als we de intenties van Iron Mike moeten geloven, dan kan Jones Jr. zich beter schrap zetten. Tyson zegt namelijk dat hij niet weet of hij zich kan inhouden.

“Ik kom direct op hem af en zal alsmaar stoten blijven afvuren op hem. Hij hoeft zich geen zorgen maken dat ik de wedstrijd ontloop. Als ik een richting op ren dan is het zijn richting,” aldus Tyson.

“Misschien is het rustig aan doen wel niet voor mij weggelegd. Ik heb werkelijk geen flauw idee hoe deze wedstrijd uitpakt. Ik hoop in ieder geval dat de commissie niet boos op mij wordt.”

De California State Athletic Commission (CSAC) houdt toezicht op de wedstrijd, die uiteindelijk twee winnaars zal opleveren.