Evander Holyfield heeft via een persbericht nogmaals benadrukt dat hij voor een derde keer met Mike Tyson de boksring in wil stappen. The Real Deal zegt dat Tyson moet stoppen met het maken van excuses en het contract moet tekenen.

Holyfield zegt dat hij verbaasd was dat Tyson ervoor koos om het in zijn rentree op te nemen tegen Roy Jones Jr. en niet tegen hem. Tyson keerde afgelopen zaterdag na een periode van 15 jaar afwezigheid terug in de ring voor een demonstratiewedstrijd om geld in te zamelen voor het goede doel.

Er was in de zomer sprake van een derde gevecht tussen Holyfield en Tyson, maar de onderhandelingen liepen telkens stuk. Beide partijen verweten elkaar daarvoor.

“Aan mijn kant is er alles aan gedaan, maar we kregen alleen maar excuses te horen,” aldus Holyfield. “Nu weet ik waarom hij voor een opwarmertje koos voordat hij het tegen mij op wil nemen.”

“Roy Jones was een goede, lokale tegenstander voor Mike, maar een gevecht tegen mij zou wereldwijde aandacht krijgen. Dat is het enige gevecht waar iedereen op zit te wachten. Stop met excuses. Zaterdag zei je dat je klaar bent voor mij. Teken het contract en stap de ring in Tyson. De wereld wacht en de bal ligt nu bij jou.”