Jarrell Miller is naar aanleiding van zijn meest recente positieve dopingtest voor twee jaar geschorst door de Nevada State Athletic Commission. Big Baby liep in juni tegen de lamp aan bij een dopingcontrole.

Miller (32) zou op 9 juli na anderhalf jaar afwezigheid zijn rentree in de boksring maken. In Las Vegas zou hij destijds in actie gekomen zijn tegen Jerry Forrest. Echter werd de Amerikaan positief bevonden op het gebruik van verboden middelen waardoor dat gevecht te vervallen kwam.

Het was de tweede maal in nog geen twee jaar tijd dat Miller tegen de lamp liep tijdens een dopingcontrole. In de zomer van 2019 zag hij een gevecht tegen de Brit Anthony Joshua in het water vallen wegens een positieve dopingtest.

Het Amerikaanse managementbureau Top Rank besloot Miller in januari een kans te geven en hem onder haar hoede te nemen. Miller had in gesprekken met het managementbureau gezegd dat zijn eerdere positieve dopingtest te wijten viel aan zijn team. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Miller in juni opnieuw positief testte, besloot Top Rank de samenwerking per direct te beƫindigen.

Miller is geschorst tot juli 2022. Hij kan zes maanden in mindering krijgen wanneer hij meewerkt aan een dopingcontroles van de Voluntary Anti-Doping Agency.