Floyd Mayweather Jr. keert op 20 februari in Tokio terug in de boksring. De 43-jarige Amerikaan komt tijdens het evenement Mega 2021 in actie tegen Youtube-ster Logal Paul.

De steenrijke bokser kondigde de wedstrijd maandag zelf via Instagram aan.

Het wordt voor Mayweather Jr. de tweede keer dat hij de ring instapt voor een demonstratiewedstrijd. De bokser, die in 2017 zijn carrière met een ongekend record van 50-0 beëindigde, nam het eind 2018 op tegen kickbokser Tenshin Nasukawa. De Japanner moest al na twee minuten het onderspit delven nadat hij driemaal tegen het canvas gewerkt werd.

Paul daarentegen heeft slechts één wedstrijd achter zijn naam staan. Hij moest eind vorig jaar in zijn profdebuut zijn meerdere erkennen in mede-YouTuber KSI. Deze wedstrijd bleek op financieel vlak een groot succes. De wedstrijd via leverde maar liefst 1.2 miljoen pay-per-view aankopen op.

Mayweather Jr. versus Paul is live te zien via pay-per-view. De eerste miljoen klanten betalen voor 29 december een bedrag van 24.99 dollar. Iedereen die daarna komt betaald 39.99 dollar. Indien je besluit om op of na 29 december de stream te kopen dan moet je een bedrag van 59.99 dollar neerleggen. Na 11 februari bedragen de kosten 69.99 dollar.