Anthony Joshua gelooft dat wanneer Tyson Fury een ‘echte superster’ wil worden, zijn landgenoot hem in dienst moet nemen als manager. Dit liet de Brit optekenen door de Daily Mail.

“Ik denk dat hij zich moet aansluiten bij Matchroom en 256 Management en zijn carrière aan ons over moet laten,” aldus de regerend zwaargewichtkampioen.

“Hij is een superster in de maak en met het juiste management achter zich kan hij er ook echt één worden. Hij heeft er de potentie voor.”

Joshua, wereldtitelhouder bij drie van de vier grote boksbonden, stapt aanstaande zaterdag de ring in met Kubrat Pulev. Wanneer de Brit zijn gevecht winnend weet af te sluiten, ligt de weg open naar een unificatie gevecht met The Gypsy King. Fury is namelijk regerend wereldkampioen bij de World Boxing Council (WBC).

Een reactie van Fury op de opmerkelijke uitspraak van Joshua liet niet lang op zich wachten.

“Anthony Joshua, is het ooit tot je doorgedrongen dat ik niet geïnteresseerd ben om een superster of beroemdheid te zijn,” schreef Fury op Twitter.

“Ik ben een vechter en slechts geïnteresseerd om jou een kopje kleiner te maken. Hou je beroemdheid voor jezelf. Ik ga me niet anders voordoen dan ik ben. Ik kom voor je superster. De klok tikt.”