De Engelse bokspromotor Frank Warren verwacht dat we op weinig spektakel van Anthony Joshua hoeven te rekenen wanneer de Brit zaterdagavond in Londen zijn zwaargewichttitels verdedigt tegen Kubrat Pulev.

Warren, die onder meer het management van Tyson en Tommy Fury, Lee Selby en Carl Frampton verzorgt, gaat ervan uit dat Joshua voor dezelfde, voorzichtige aanpak gaat als hij deed in zijn rematch met Andy Ruiz Jr. in 2019.

“Nu Anthony Joshua zijn kwetsbare kant heeft laten zien, is het nog interessanter om naar zijn wedstrijden te kijken. Er zullen nu nog meer mensen willen weten of hij op de proef wordt gesteld zoals Andy Ruiz deed,” zei Arum tegen de Daily Mail.

“Ik verwacht dat we een herhaling van zijn laatste gevecht tegen Ruiz krijgen te zien. En dat zeg ik als groot fan van Joshua. Hij is tot slot een Britse bokser en ik wil hem graag succesvol zien. Alleen liever niet tegen Tyson Fury.”

Warren gelooft dat er voor Joshua meer te verliezen dan te winnen valt in zijn gevecht met de Bulgaar. Joshua stapt zoals het er nu naar uitziet in 2021 de ring in met Fury, maar de uitkomst van zijn optreden van vanavond is bepalend voor een ontmoeting met The Gypsy King.