Levi Rigters heeft zaterdag het zwaargewichttoernooi bij GLORY op zijn naam geschreven. In Rotterdam rekende de Nederlander in de finale op technisch knock-out af met Nordine Mahieddine.

Rigters boekte zijn twaalfde zege als prof en tweede in dienst bij GLORY. Het kickbokstalent uit Abcoude schreef voor de vierde keer in zijn carrière een toernooi op zijn naam.

“Ik ben blij. Ik wilde alle twee de gevechten domineren en dat is exact wat ik gedaan heb,” zei Rigters. “Ik ga nu naar huis en een klein feestje bouwen.”

Rigters bereikte de eindstrijd door in de halve finale de Surinamer Marciano Bhugwandass er in de tweede ronde uit te slaan.

In de finale stond hij tegenover Mahieddine in de ring. De Fransman vocht eerder op de avond een slopende wedstrijd tegen Antonio Plazibat. Er waren voor Mahieddine uiteindelijk vier rondes nodig om een plek in de finale te bemachtigen.

De halve eindstrijd had duidelijk zijn tol geëist voor Mahieddine. Hij ging na 1 minuut en 40 seconden neer op een trap en werd uitgeteld.