Conor McGregor kwam dit jaar slechts één keer in actie, maar de Ier heeft desondanks het grootste aantal pay-per-view aankopen op zijn naam weten te schrijven.

De 32-jarige McGregor maakte in januari zijn comeback na ruim een jaar afwezig geweest te zijn. In Las Vegas rekende hij razendsnel af met Donald Cerrone, die al na 40 seconden het veld moest ruimen.

Op Twitter kondigde McGregor maandag aan dat zijn gevecht de meeste pay-per-view aankopen van het jaar heeft gegenereerd.

“Ik wil de UFC feliciteren met een geslaagd 2020. De enige sportorganisatie op deze planeet die het hele jaar actief is geweest,” aldus McGregor. “Ik voel me vereerd dat ik het grootste aantal PPV-aankopen van het jaar veilig heb weten te stellen met McGregor vs. Cerrone. Donald, bij dezen gefeliciteerd.”

Uit de afbeelding die McGregor onder zijn Tweet plaatste valt op te maken dat er zo’n 1.3 miljoen mensen betaald hebben om het gevecht te zien.

De voormalig licht- en vedergewichtkampioen stapt op 23 januari voor de dertiende keer in zijn mixed martial arts-loopbaan de Octagon in. Hij komt op die datum in actie tegen Dustin Poirier.