Mike Tyson is van plan om dit jaar opnieuw de ring in te stappen. De legendarische bokser uit New York zegt dat zijn recente comeback naar meer smaakt.

Tyson (54) verraste vorig jaar vriend en vijand door na een periode van 15 jaar afwezigheid zijn rentree aan te kondigen. In november nam The Baddest Man on the Planet het in een demonstratiewedstrijd op tegen Roy Jones Jr. Het doel van de wedstrijd was om geld in te zamelen voor de minder bedeelden.

De wedstrijd bleek een enorm succes gezien het feit er 1.5 miljoen mensen betaalden om de wedstrijd live te volgen.

In een interview met Patrick Mouratoglo zei Tyson dat hij van plan is om dit jaar opnieuw een demonstratiewedstrijd te boksen. “Dat is wat ik van plan ben. Ik zal het de volgende keer beter doen,” aldus Tyson. “Ik voelde me goed en zat bomvol vertrouwen. Ik kan het zo opnieuw doen.”

Er gaan geruchten de ronde dat Tyson dit jaar in actie komt tegen Evander Holyfield. De viervoudig wereldkampioen versloeg Tyson in de jaren 90 twee keer. De tweede ontmoeting tussen de zwaargewichten ging de geschiedenisboeken in als The Bite Fight nadat Tyson een stuk uit het oor van Holyfield beet.