Dana White is bezig om een gevecht tussen oud-teamgenoten Jorge Masvidal en Colby Covington te realiseren.

De UFC-president zei in een interview met The Schmo dat dit één van de talloze grote gevechten wordt die in 2021 plaats zal moeten vinden.

“We werken aan dit gevecht. Dat is het gevecht dat we willen bewerkstelligen en ik hoop dat het ons dit jaar lukt,” aldus White. “Er staan dit jaar veel grote gevechten op het programma. Ik hoop dat we een aantal toonaangevende kunnen boeken zodat we iets hebben om naar uit te kijken.”

Masvidal en Covington trainden in het verleden samen bij American Top Team. Nadat de twee het met elkaar op de stok kregen en elkaar in de media zwart maakten, besloot Covington uiteindelijk om American Top Team te verlaten.

De heren vochten sindsdien allebei om de weltergewichttitel tegen Kamaru Usman, maar slaagden er niet in om de Nigeriaan van de troon te stoten. Om opnieuw in aanmerking te komen voor een gevecht om de wereldtitel zullen Masvidal en Covington het hoogstwaarschijnlijk tegen elkaar op moeten nemen. Echter verwijt Covington Masvidal dat hij hem ontloopt.