Het eerste GLORY-evenement van 2021 gaat volgens de organisatie de geschiedenisboeken in als een sensationele avond. De kickboksorganisatie kondigde dinsdag aan dat er maar liefst 4 titelgevechten op het programma staan tijdens GLORY 77 op 30 januari in Rotterdam.

Naast de eerder aangekondigde titelgevechten Rico Verhoeven/Jamal Ben Saddik en Artem Vakhitov/Alex Pereira, werd vandaag bekendgemaakt dat Cédric Doumbé zijn weltergewichttitel op het spel zet tegen Murthel Groenhart en de Amerikaanse Tiffany Van Soest haar wereldtitel in het super bantamgewicht verdedigt tegen Aline Pereira.

GLORY slaagde er in 2020, mede door de coronacrisis, in om slechts twee evenementen te organiseren. De eerste vond plaats op 29 februari en de tweede bijna tien maanden later op 19 december. Er werden tijdens deze evenementen slechts twee wereldtitelgevechten afgewerkt. GLORY lijkt op 30 januari een inhaalslag te willen maken door dat aantal op één avond te verdubbelen.

Naast bovengenoemde wedstrijden telt het hoofdprogramma nog twee interessante affiches. Luis Tavares komt in actie tegen Donegi Abena en Tarik Khbabez gaat in zijn GLORY-debuut de strijd aan met Antonio Plazibat.

Itay Gershon versus Guerric Billet en Raul Catinas versus Martin Pacas vormen het voorprogramma.

Het programma is als volgt:

Hoofdprogramma

titelgevecht zwaargewicht
Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik

titelgevecht licht zwaargewicht
Artem Vakhitov vs. Alex Pereira

titelgevecht weltergewicht
Cédric Doumbé vs. Murthel Groenhart

titelgevecht super bantamgewicht
Tiffany Van Soest vs. Aline Pereira

licht zwaargewicht
Luis Tavares vs. Donegi Abena

zwaargewicht
Antonio Plazibat vs. Tarik Khbabez

Voorprogramma

zwaargewicht
Raul Catinas vs. Martin Pacas

lichtgewicht
Itay Gershon vs. Guerric Billet