John Wayne Parr is hoogstwaarschijnlijk de eerstvolgende tegenstander van Nieky Holzken. De Australiër gaat in op de uitdaging van zeven jaar jongere Brabander.

Holzken daagde Parr eerder deze week op Instagram uit voor een gevecht. Parr accepteerde de uitdaging, maar stelde wel als voorwaarde dat het gevecht wordt afgewerkt op Thaise regels.

“Hey John Wayne Parr, ik heb je een aantal jaar geleden in een interview horen zeggen dat het je droom is om tegen mij in actie te komen. Nu we allebei bij dezelfde organisatie actief zijn, ONE Championship, kunnen we ervoor zorgen dat jouw droom werkelijkheid wordt.”

Het antwoorde van Parr luidde als volgt: ‘Thaise regels.’

Parr sloot zich vorig jaar mei aan bij ONE Championship. Een maand later ging hij onder het mes om zich te laten helpen aan zijn heup. Parr kwam in het verleden uit bij organisaties als Bellator, SuperLeague en de K-1.

Holzken vocht tot dusver vijf wedstrijden in dienst van ONE Championship. The Natural won drie keer en werd twee keer verslagen door Regian Eersel.

ONE Championship lijkt een gevecht tussen Parr en Holzken ook wel te zien zitten gezien zij er op social media en op hun website aandacht aan besteed hebben.